Lähetit

Tiinamari ja Peter, yhdessä lastensa Emilian ja Olivian kanssa, palvelevat Suomen Vapaakirkon lähetystyöntekijöinä WEC International -järjestön työyhteydessä Uudessa-Seelannissa. He asuvat ja työskentelevät monikulttuurisessa oppilaitoksessa kouluttaen eri järjestöjen kautta pitkäaikaiseen lähetystyöhön suuntautuvia henkilöitä. He ovat olleet kokoaikaisessa lähetystyössä vuodesta 2011, palvellen aikaisemmin Australiassa ja Ghanassa. Nykyisissä työtehtävissään he ovat olleet vuoden 2022 alusta asti. 

”Lähetystyöntekijöitä tarvitaan edelleen. Omasta kokemuksestamme tiedämme, että pitkäaikaiseen lähetystyöhön tulee valmistautua kunnolla, joten koemme roolimme hyvin tärkeäksi. On kunnia-asia kulkea tulevien työntekijöiden rinnalla ja tukea sitä kasvuprosessia, jossa Jumalan kutsua seuraavat yksilöt valmistautuvat tulevaan tietämättä tarkasti, mitä se tulee sisältämään.”

Jos haluat saada Highamien kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen, ota heihin yhteyttä: peteandtiina_at_gmail.com

Missio Moldova

Vuonna 1999 seurakuntamme siunasi matkaan perheen keskuudestamme, jolla oli näky aloittaa hengellinen avustustyöhön painottuva työ Moldovassa. Paikallisia työntekijöitä liittyi työhön ja perustettiin Missio Moldova, joka Moldovassa toimii nimellä ”Lumina”= valo. Lumina rekisteröitiin hyväntekeväisyys järjestöksi. Maan poliittisen tilanteen vuoksi ei tullut kyseeseen kristillisen järjestön perustaminen. Vuonna 2004 seurakuntamme lähettiperhe palasi kotimaahan ja työ annettiin paikallisten vastuulle. Työtä on johtanut siitä lähtien Dina Begam. Jumala on siunannut työn ja se on menestynyt ollen siunaukseksi monille paikallisille vähävaraisille ihmisille.

Yhteystiedot

Heli Niemi 044 2134405

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pauli ja Linnea Lindelöf on seurakuntamme rukouslähettejä. Tässä on heidän kuvauksen työstään Thaimaassa:

Olemme yli kolmekymppinen aviopari ja työskentelemme Thaimaassa seurakunnan istutustyössä Vapaakirkon lähetteinä WEC Internationalin työyhteydessä. Huhtikuussa 2017 aloitimme työn SamNgaon kylässä vanhemman lähetystyöntekijän kanssa. Kolmihenkisen tiimimme työnkuvaan kuuluvat seurakuntatyö, ihmisten luona vierailut, uusien ihmisten tavoittaminen ja evankelioiminen. Lisäksi pidämme kylässä lastenkerhoa ja opetamme englantia aikuisten ryhmälle. Tällä hetkellä jatkamme kieliopintoja töidemme ohella.

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake

Tilinumero

FI81 3131 1001 7318 47, HANDFIHH

Lahjoitusviitteet:
Kymmenykset ja rahalahjat: 1119
Diakonia: 30038
Mission Moldova työ: 2008
Lähetystyö: 3007