Lähetit

Highamit ja Uusi-Seelanti

Tiinamari ja Peter, yhdessä lastensa Emilian ja Olivian kanssa, palvelevat Suomen Vapaakirkon lähetystyöntekijöinä WEC International -järjestön työyhteydessä Uudessa-Seelannissa. He asuvat ja työskentelevät monikulttuurisessa oppilaitoksessa kouluttaen eri järjestöjen kautta pitkäaikaiseen lähetystyöhön suuntautuvia henkilöitä. He ovat olleet kokoaikaisessa lähetystyössä vuodesta 2011, palvellen aikaisemmin Australiassa ja Ghanassa. Nykyisissä työtehtävissään he ovat olleet vuoden 2022 alusta asti. 

”Lähetystyöntekijöitä tarvitaan edelleen. Omasta kokemuksestamme tiedämme, että pitkäaikaiseen lähetystyöhön tulee valmistautua kunnolla, joten koemme roolimme hyvin tärkeäksi. On kunnia-asia kulkea tulevien työntekijöiden rinnalla ja tukea sitä kasvuprosessia, jossa Jumalan kutsua seuraavat yksilöt valmistautuvat tulevaan tietämättä tarkasti, mitä se tulee sisältämään.”

Jos haluat saada Highamien kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeen, ota heihin yhteyttä: peteandtiina_at_gmail.com

Jumala olkoon meille armollinen ja siunatkoon meitä, Hän kirkastakoon meille kasvonsa. Silloin koko maa oppii tuntemaan sinun tiesi, Jumala, ja kaikki kansat saavat tietää, että Sinä autat (Psalmi 67:2-3)

 

 

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake

Tilinumero

FI81 3131 1001 7318 47, HANDFIHH

Lahjoitusviitteet:
Kymmenykset ja rahalahjat: 1119
Diakonia: 30038
Mission Moldova työ: 2008
Lähetystyö: 3007