ViaDia Keski-Uusimaa ry

ViaDia Keski-Uusimaa ry on vuonna 2011 perustettu diakoniatyön ja sosiaalialan paikallisjärjestö, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten kokonaisvaltaista elämänlaatua. Järjestö on osa valtakunnallista ViaDia ry:tä ja Suomen Vapaakirkkoa. Paikallisesti yhdistyksen toiminta kytkeytyy Järvenpään Vapaaseurakunta Arkin toimintaan.

Eroavaisuuksien sijaan haluamme keskittyä samankaltaisuuksiin. Siksi monikulttuurisen työmme ydin on kaksisuuntaisessa kotoutumisessa. Työ on keskittynyt erityisesti maahanmuuttajien työkokeilu- ja työharjoittelupaikkojen tarjoamiseen ViaDia-torin puitteissa.  Näiden kautta voi tutustua suomalaiseen työelämään ja – kulttuuriin. Teemme myös laaja-alaista ja moniammatillista yhteistyötä Järvenpään kaupungin Maahanmuuttajatoimisto Verson ja muiden toimijoiden kanssa.

 

ViaDia-tori on ViaDia Keski-Uusimaa ry:n perustama itsepalvekukirpputori, joka sijaitsee Emalikukka kiinteistössä Pajalantien varessa lähellä asemaa.  Kirpputorilta voi vuokrata oman myyntipöydän. Vuokrapöytien lisäksi torilla on omaa käytettyjen tavaroiden myyntiä.

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake

Tilinumero

FI81 3131 1001 7318 47, HANDFIHH

Lahjoitusviitteet:
Kymmenykset ja rahalahjat: 1119
Diakonia: 30038
Mission Moldova työ: 2008
Lähetystyö: 3007