ViaDia Keski-Uusimaa ry

ViaDia-tori Järvenpää

ViaDia-tori on ViaDia Keski-Uusimaa ry:n perustama itsepalvekukirpputori, joka sijaitsee Emalikukka kiinteistössä Pajalantien varessa lähellä asemaa.  Kirpputorilta voi vuokrata oman myyntipöydän. Vuokrapöytien lisäksi torilla on omaa käytettyjen tavaroiden myyntiä.


Voit tukea toimintaa myös lahjoittamalla ViaDia-torille hyväkuntoista tavaraa. Erityisesti tarvitsemme leikki-ikäisten lastenvaatteita.  Myös lelut ja DVD:t tekevät hyvin kauppansa. Kirpputorin tuotto ohjataan diakoniatyöhön ja vähävaraisten auttamiseen Järvenpäässä. Lisäksi pyrimme kirpputorilla tarjoamaan kuntouttavaa työtoimintaa sekä työharjoittelu- ja kokeilupaikkoja.

Miten voit lahjoittaa?

    • Lahjoitetut tarvikkeet voi tuoda suoraan ViaDia-torin kassalle sen aukioloaikoina. Laita lahjoituksesi kassiin ja kassin päälle selkeästi merkintä: ViaDia-tori/ lahjoitus.
    • Tarjoamme myös noutopalvelua. Jos sinulla on hankaluuksia tavaroiden kuljettamisessa, soita ViaDia-torille ja pyydä noutoa. Pyrimme noutamaan tuotteet mahdollisimman pian.


Avoinna
Ma-Pe klo 10-18
La-Su klo 10-15
Emalikukka kiinteistö, Valimokuja 1, Järvenpää

Torilla tavataan, tehdään löytöjä ja juodaan hyvää kahvia!

Käy myös tarkastamassa ViaDia-torin omat FB-sivut.

Tervetuloa

Yhteystiedot:
ViaDia-tori050-352 2000

Tietoja

Arkki on nykyisellään 350 hengen kristillinen seurakunta, joka kuuluu Suomen Vapaakirkkoon. Vapaakirkko on yksi Suomen vanhoista herätysliikkeistä. Sen juuret ovat 1800-luvun lopulla.

Tilaa uutiskirje

Yhteystiedot

Järvenpään Vapaaseurakunta - Arkki

Wärtsilänkatu 8 A, 04410 Järvenpää

Puh. 010 3289 473

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenottolomake

Tilinumero

FI81 3131 1001 7318 47, HANDFIHH

Lahjoitusviitteet:
Kymmenykset ja rahalahjat: 1119
Diakonia: 30038
Mission Moldova työ: 2008
Lähetystyö: 3007